Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Tytuł: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Cytat: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Data wydania: 2021
Data archiwizacji: 2021
Date of entry: 13-cze-2021
Kraj (kod): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Typ zawartości: Laboratory Instructions
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora