Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Titulua: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Egilea: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Gordailuaren-data: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-Jun-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak