Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Tittel: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Utgivelsesdato: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-jun-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy