Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Název: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Autoři: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Datum vydání: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-čer-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora