Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Заглавие: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Дата на Публикуване: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-Юни-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf835,12 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти