Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-06-13T19:06:30Z-
dc.date.available2021-06-13T19:06:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.date.submitted2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора