DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ) >
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429

Назва: Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Приналежність: доцент кафедри харчової біотехнології і хімії
Бібліографічний опис: Конспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с.
Дата публікації: тра-2013
Район розташування: ТНТУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png87,38 kBimage/pngЕскіз
Переглянути/Відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu2,73 MBDjVuПереглянути/Відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.docКонспект лекцій3,85 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus