Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429
| Назва: | Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі |
| Автори: | Назарко, Ірина Степанівна |
| Приналежність: | доцент кафедри харчової біотехнології і хімії |
| Бібліографічний опис: | Конспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с. |
| Дата публікації: | тра-2013 |
| Дата внесення: | 28-бер-2017 |
| Місце видання, проведення: | ТНТУ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429 |
| Тип вмісту: | Book |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Fizhimbiolosnkonsvyr.doc | Конспект лекцій | 3,85 MB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
| Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu | 2,73 MB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf | 2,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png | 87,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора