Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429

Заглавие: Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Affiliation: доцент кафедри харчової біотехнології і хімії
Bibliographic description (Ukraine): Конспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с.
Дата на Публикуване: Май-2013
Date of entry: 28-Мар-2017
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429
Content type: Book
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Fizhimbiolosnkonsvyr.docКонспект лекцій3,85 MBMicrosoft WordИзглед/Отваряне
Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu2,73 MBDjVuИзглед/Отваряне
Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf2,49 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png87,38 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти