Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T17:07:39Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T17:07:39Z | - |
dc.date.issued | 2013-05 | - |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі | uk |
dc.type | Book | uk |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk |
dc.contributor.affiliation | доцент кафедри харчової біотехнології і хімії | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fizhimbiolosnkonsvyr.doc | Конспект лекцій | 3,85 MB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu | 2,73 MB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf | 2,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png | 87,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора