Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2017-03-28T17:07:39Z-
dc.date.available2017-03-28T17:07:39Z-
dc.date.issued2013-05-
dc.identifier.citationКонспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429-
dc.language.isoukuk
dc.titleФізико-хімічні і біологічні основи технології галузіuk
dc.typeBookuk
dc.coverage.placenameТНТУuk
dc.contributor.affiliationдоцент кафедри харчової біотехнології і хіміїuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizhimbiolosnkonsvyr.docКонспект лекцій3,85 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu2,73 MBDjVuПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png87,38 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора