Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Шпилик, Олександра Богданівна
Бібліографічний опис: Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / Уклад.: Шпилик О.Б.., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2018. – 56 с.
Дата публікації: чер-2018
Дата подання: чер-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Діапазон сторінок: 56
Опис: Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / Уклад.: Шпилик О.Б.., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2018. – 56 с.
Зміст: Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні засади Державної політики України щодо безпечності та якості харчових продуктів 5 2 Структура національної системи з акредитації 8 3 Основні положення щодо безпеки харчових продуктів, що регламентовані міжнародним кодексом загальних принципів гігієни харчових продуктів кодекс Аліментаріус, Директивою Ради 93/43 ЄС про гігієну харчових продуктів та законодавством України 10 4 Порядок сертифікації систем управління якістю 12 5 Вивчення вимог держаних стандартів ДСТУ ISO/TR 10013:2003 "Настанови з розроблення документації системи управління якістю" та ДСТУ ISO 10005:2007 "Системи управління якістю. Настанови щодо програм якості" 18 6 Застосування основних положень системи НАССР 36 7 Управління якістю виробництва харчових продуктів(кисломолочні напої та хлібобулочні вироби) 42 Рекомендована література 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_брошура Сертифікація – копія 03(1).pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора