Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.date.accessioned2018-06-13T15:21:23Z-
dc.date.available2018-06-13T15:21:23Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.date.submitted2018-06-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / уклад. : О.Б. Шпилик, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326-
dc.description.tableofcontentsЗміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні засади Державної політики України щодо безпечності та якості харчових продуктів 5 2 Структура національної системи з акредитації 8 3 Основні положення щодо безпеки харчових продуктів, що регламентовані міжнародним кодексом загальних принципів гігієни харчових продуктів кодекс Аліментаріус, Директивою Ради 93/43 ЄС про гігієну харчових продуктів та законодавством України 10 4 Порядок сертифікації систем управління якістю 12 5 Вивчення вимог держаних стандартів ДСТУ ISO/TR 10013:2003 "Настанови з розроблення документації системи управління якістю" та ДСТУ ISO 10005:2007 "Системи управління якістю. Настанови щодо програм якості" 18 6 Застосування основних положень системи НАССР 36 7 Управління якістю виробництва харчових продуктів(кисломолочні напої та хлібобулочні вироби) 42 Рекомендована література 50uk_UA
dc.format.extent56-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_брошура Сертифікація – копія 03(1).pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора