Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Заглавие: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Шпилик, Олександра Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології». / уклад. : О.Б. Шпилик, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 56 с.
Дата на Публикуване: Юни-2018
Submitted date: Юни-2018
Date of entry: 13-Юни-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Page range: 56
Content: Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні засади Державної політики України щодо безпечності та якості харчових продуктів 5 2 Структура національної системи з акредитації 8 3 Основні положення щодо безпеки харчових продуктів, що регламентовані міжнародним кодексом загальних принципів гігієни харчових продуктів кодекс Аліментаріус, Директивою Ради 93/43 ЄС про гігієну харчових продуктів та законодавством України 10 4 Порядок сертифікації систем управління якістю 12 5 Вивчення вимог держаних стандартів ДСТУ ISO/TR 10013:2003 "Настанови з розроблення документації системи управління якістю" та ДСТУ ISO 10005:2007 "Системи управління якістю. Настанови щодо програм якості" 18 6 Застосування основних положень системи НАССР 36 7 Управління якістю виробництва харчових продуктів(кисломолочні напої та хлібобулочні вироби) 42 Рекомендована література 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25326
Content type: Methodical recommendations
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка_брошура Сертифікація – копія 03(1).pdf1,66 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти