Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатолівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-04T16:20:34Z | - |
dc.date.available | 2018-02-04T16:20:34Z | - |
dc.date.issued | 2017-09 | - |
dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора