Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.date.accessioned2018-02-04T16:20:34Z-
dc.date.available2018-02-04T16:20:34Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора