Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Pealkiri: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Autor: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Ilmumisaasta: sep-2017
Date of entry: 4-vee-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid