Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Teitl: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Awduron: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Dyddiad Cyhoeddi: Sep-2017
Date of entry: 4-Feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
Ymddengys yng Nghasgliadau:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol