Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Titre: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Auteur(s): Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Date de publication: sep-2017
Date of entry: 4-fév-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration