Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Titolo: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Autori: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Data: set-2017
Date of entry: 4-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione