Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Tytuł: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Cytat: | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
Data wydania: | wrz-2017 |
Date of entry: | 4-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora