霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Title: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатолівна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.
Issue Date: 九月-2017
Date of entry: 4-二月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�