霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Title: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
Issue Date: | 九月-2017 |
Date of entry: | 4-二月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
Content type: | Methodical recommendations |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�