Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Title: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. |
Issue Date: | Sep-2017 |
Date of entry: | 4-Feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 |
Content type: | Methodical recommendations |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools