Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.date.accessioned2018-02-04T16:20:34Z-
dc.date.available2018-02-04T16:20:34Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf3,28 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları