Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатолівна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-04T16:20:34Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-04T16:20:34Z | - |
| dc.date.issued | 2017-09 | - |
| dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". Харчові технології. Частина 2. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 75 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23344 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
| dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_брош. практичні Харчові технології Ч(1).pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools