Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17562

Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Автори: Джур, Ярослава Богданівна
Лісовська, Тетяна Олегівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Ваги та практика зважування Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН.» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів І курсу всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181. Харчові технології - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.31
Bibliographic description: Scales and Weighing Practice measuring vessel. Determination of density. Determination of pH.
Дата публікації: 12-лип-2016
Дата внесення: 12-лип-2016
Теми: вага технохімічна
вага аналітична
вага торсійна
вага аптечна
густина
водневий показник
ареометри
пікнометри
мірний посуд
Кількість сторінок: 31
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках розглянуто ваги для точного зважування та правила зважування, поданий матеріал про мірний посуд, який найчастіше використовується для вимірювання приблизного та точного об’ємів різних речовин в хімічних лабораторіях харчових виробництв.А також подані методи визначення фізико – хімічних характеристик речовин (визначення водневого показника, густини).
Опис: Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від 13.06 .2016р. Схвалені засіданням методичної ради факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17562
Перелік літератури: Слободяник М.С., Улько Н.В.,Бойко К.М., СамойленкоВ.М. Загальна та неорганічна хімія. Практикум.- Київ: "Либідь",2004
Воскресенский П.И. Техника лабораторных работ.- М.:Химия,1973.
Писаренко В.В. Справочник лаборанта – химика. -М.:Высшая школа,1974.
Рачинский Ф.Ю., Рачинская М,Ф. Техника лабораторных работ.- Ленинград: Химия,1982.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора