Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17562
| Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" |
| Автори: | Джур, Ярослава Богданівна Лісовська, Тетяна Олегівна |
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Ваги та практика зважування Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН.» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» для студентів І курсу всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр» 181. Харчові технології - Тернопіль: ТНТУ, 2016 -с.31 |
| Bibliographic description: | Scales and Weighing Practice measuring vessel. Determination of density. Determination of pH. |
| Дата публікації: | 12-лип-2016 |
| Дата внесення: | 12-лип-2016 |
| Теми: | вага технохімічна вага аналітична вага торсійна вага аптечна густина водневий показник ареометри пікнометри мірний посуд |
| Кількість сторінок: | 31 |
| Короткий огляд (реферат): | В методичних вказівках розглянуто ваги для точного зважування та правила зважування, поданий матеріал про мірний посуд, який найчастіше використовується для вимірювання приблизного та точного об’ємів різних речовин в хімічних лабораторіях харчових виробництв.А також подані методи визначення фізико – хімічних характеристик речовин (визначення водневого показника, густини). |
| Опис: | Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології та хімії Протокол No7 від 13.06 .2016р. Схвалені засіданням методичної ради факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ ім. І.Пулюя. Протокол No2 від 15.06.2016р. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17562 |
| Перелік літератури: | Слободяник М.С., Улько Н.В.,Бойко К.М., СамойленкоВ.М. Загальна та неорганічна хімія. Практикум.- Київ: "Либідь",2004 Воскресенский П.И. Техника лабораторных работ.- М.:Химия,1973. Писаренко В.В. Справочник лаборанта – химика. -М.:Высшая школа,1974. Рачинский Ф.Ю., Рачинская М,Ф. Техника лабораторных работ.- Ленинград: Химия,1982. |
| Тип вмісту: | Learning Object |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| metod_Vagy_Mirnyj_posud_Vyznachennja_gustyny_rN.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| metod_Vagy_Mirnyj_posud_Vyznachennja_gustyny_rN.djvu | 1,31 MB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| metod_Vagy_Mirnyj_posud_Vyznachennja_gustyny_rN__COVER.png | 129,6 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора