Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020| Заглавие: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. | 
| Дата на Публикуване: | 2018 | 
| Date of entry: | 31-Окт-2018 | 
| Country (code): | UA | 
| Place of the edition/event: | ТНТУ | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 | 
| Content type: | Methodical recommendations | 
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти
            	