霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Title: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. |
Issue Date: | 2018 |
Date of entry: | 31-十月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
Content type: | Methodical recommendations |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�