Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020| Titel: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». |
| Autor(en): | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. |
| Erscheinungsdatum: | 2018 |
| Date of entry: | 31-Okt-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Enthalten in den Sammlungen: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge