Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020| Tytuł: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». |
| Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. |
| Data wydania: | 2018 |
| Date of entry: | 31-paź-2018 |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
| Typ zawartości: | Methodical recommendations |
| Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Admin Tools