Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020| Título: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». |
| Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. |
| Data de edición: | 2018 |
| Date of entry: | 31-Oct-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Aparece nas Coleccións | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas