Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2018-10-31T14:43:57Z-
dc.date.available2018-10-31T14:43:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleСучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf269,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора