閲覧統計

総閲覧数

件数
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 571

月別閲覧数

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 15 9 49 10 6 24

ファイルダウンロード数

件数
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 206

国別閲覧数

件数
United States 300
Україна 126
Netherlands 36
China 24
Germany 21
Belgium 8
Sweden 7
Australia 6
United Kingdom 5
Vietnam 5

都市別閲覧数

件数
San Mateo 106
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 34
Mountain View 32
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Ann Arbor 5
Hanoi 5
Menlo Park 5