閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 571 |
月別閲覧数
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 0 | 15 | 9 | 49 | 10 | 6 | 24 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 206 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
United States | 300 |
Україна | 126 |
Netherlands | 36 |
China | 24 |
Germany | 21 |
Belgium | 8 |
Sweden | 7 |
Australia | 6 |
United Kingdom | 5 |
Vietnam | 5 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 106 |
Kiev | 78 |
San Ramon | 56 |
Louisville | 34 |
Mountain View | 32 |
Ternopil | 11 |
Zaporozhye | 8 |
Ann Arbor | 5 |
Hanoi | 5 |
Menlo Park | 5 |