Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 440

Всього відвідувань на місяць

лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 2 8 0 10 0 20

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 165

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 196
Україна 123
Netherlands 36
China 21
Germany 21
Belgium 8
Sweden 7
Russia 4
United Kingdom 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 33
San Mateo 28
Mountain View 16
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Menlo Park 5
Ann Arbor 4
Chicago 4