Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 626

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 10 6 31 0 4 43 1

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 213

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 331
Україна 128
Netherlands 36
China 30
Germany 27
Belgium 8
Japan 7
Sweden 7
Australia 6
United Kingdom 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 113
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 34
Mountain View 33
Ternopil 11
Durham 10
Englewood 10
Zaporozhye 8
Odessa 6