Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 572

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 15 9 49 10 6 25

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 206

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 301
Україна 126
Netherlands 36
China 24
Germany 21
Belgium 8
Sweden 7
Australia 6
United Kingdom 5
Vietnam 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 107
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 34
Mountain View 32
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Ann Arbor 5
Hanoi 5
Menlo Park 5