Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 578

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 9 49 10 6 31 0 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 207

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 307
Україна 126
Netherlands 36
China 24
Germany 21
Belgium 8
Sweden 7
Australia 6
United Kingdom 5
Vietnam 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 111
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 34
Mountain View 33
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Ann Arbor 5
Hanoi 5
Menlo Park 5