閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 578 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 9 | 49 | 10 | 6 | 31 | 0 | 0 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 207 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 307 |
ウクライナ | 126 |
オランダ | 36 |
中華人民共和国 | 24 |
ドイツ | 21 |
ベルギー | 8 |
スウェーデン | 7 |
オーストラリア | 6 |
イギリス | 5 |
ベトナム | 5 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 111 |
Kiev | 78 |
San Ramon | 56 |
Louisville | 34 |
Mountain View | 33 |
Ternopil | 11 |
Zaporozhye | 8 |
Ann Arbor | 5 |
Hanoi | 5 |
Menlo Park | 5 |