閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 626 |
月別閲覧数
4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | 10 | 6 | 31 | 0 | 4 | 43 | 1 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 213 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 331 |
ウクライナ | 128 |
オランダ | 36 |
中華人民共和国 | 30 |
ドイツ | 27 |
ベルギー | 8 |
日本 | 7 |
スウェーデン | 7 |
オーストラリア | 6 |
イギリス | 5 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 113 |
Kiev | 78 |
San Ramon | 56 |
Louisville | 34 |
Mountain View | 33 |
Ternopil | 11 |
Durham | 10 |
Englewood | 10 |
Zaporozhye | 8 |
Odessa | 6 |