閲覧統計

総閲覧数

件数
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 440

月別閲覧数

2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024 8月 2024
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 2 8 0 10 0 20

ファイルダウンロード数

件数
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 165

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 196
ウクライナ 123
オランダ 36
中華人民共和国 21
ドイツ 21
ベルギー 8
スウェーデン 7
ロシア 4
イギリス 3
ベトナム 3

都市別閲覧数

件数
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 33
San Mateo 28
Mountain View 16
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Menlo Park 5
Ann Arbor 4
Chicago 4