閲覧統計

総閲覧数

件数
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 626

月別閲覧数

4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 10 6 31 0 4 43 1

ファイルダウンロード数

件数
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 213

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 331
ウクライナ 128
オランダ 36
中華人民共和国 30
ドイツ 27
ベルギー 8
日本 7
スウェーデン 7
オーストラリア 6
イギリス 5

都市別閲覧数

件数
San Mateo 113
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 34
Mountain View 33
Ternopil 11
Durham 10
Englewood 10
Zaporozhye 8
Odessa 6