Statistics

Total Visits

Views
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 440

Total Visits per Month

二月 2024 三月 2024 四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024 八月 2024
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 2 8 0 10 0 20

File Downloads

Views
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 165

Top Country Views

Views
美国 196
乌克兰 123
荷兰 36
中国 21
德国 21
比利时 8
瑞典 7
俄罗斯 4
英国 3
越南 3

Top City Views

Views
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 33
San Mateo 28
Mountain View 16
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Menlo Park 5
Ann Arbor 4
Chicago 4