Statistics

Total Visits

Views
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 440

Total Visits per Month

februar 2024 mars 2024 april 2024 mai 2024 juni 2024 juli 2024 august 2024
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 2 8 0 10 0 20

File Downloads

Views
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 165

Top Country Views

Views
United States 196
Ukraine 123
Netherlands 36
China 21
Germany 21
Belgium 8
Sweden 7
Russia 4
United Kingdom 3
Vietnam 3

Top City Views

Views
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 33
San Mateo 28
Mountain View 16
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Menlo Park 5
Ann Arbor 4
Chicago 4