Statistics

Total Visits

Views
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 440

Total Visits per Month

Φεβρουαρίου 2024 Μαρτίου 2024 Απριλίου 2024 Μαΐου 2024 Ιουνίου 2024 Ιουλίου 2024 Αυγούστου 2024
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». 0 2 8 0 10 0 20

File Downloads

Views
Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf 165

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 196
Ουκρανία 123
Ολλανδία 36
Κίνα 21
Γερμανία 21
Βέλγιο 8
Σουηδία 7
Ρωσία 4
Ηνωμένο Βασίλειο 3
Βιετνάμ 3

Top City Views

Views
Kiev 78
San Ramon 56
Louisville 33
San Mateo 28
Mountain View 16
Ternopil 11
Zaporozhye 8
Menlo Park 5
Ann Arbor 4
Chicago 4