Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020| Назва: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». |
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
| Бібліографічний опис: | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / уклад. : О.М. Крупа, Л.А. Сторож , К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2018. – 72 с. |
| Дата публікації: | 2018 |
| Дата внесення: | 31-жов-2018 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | ТНТУ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26020 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.2 Еларту-converted.pdf | 269,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора