Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017
Назва: | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна |
Бібліографічний опис: | В. Юкало, К. Дацишин Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ. – 2017. - С. 106-107 |
Дата публікації: | 2017 |
Дата внесення: | 31-жов-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | НУХТ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези-конференції НУХТ_2017.pdf | 2,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора