Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
| dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-10-31T06:10:23Z | - |
| dc.date.available | 2018-10-31T06:10:23Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | В. Юкало, К. Дацишин Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ. – 2017. - С. 106-107 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017 | - |
| dc.title | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | НУХТ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Enthalten in den Sammlungen: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| тези-конференції НУХТ_2017.pdf | 2,18 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge