Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
Назва: | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна |
Бібліографічний опис: | Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107. |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
Журнал/збірник: | Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
Дата публікації: | 2017 |
Дата подання: | 2017 |
Дата внесення: | 21-січ-2018 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Національний університет харчових технологій |
УДК: | 577.112.083 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 106-107 |
Початкова сторінка: | 106 |
Кінцева сторінка: | 107 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134 |
Власник авторського права: | © Національний університет харчових технологій, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yukalo_Datsyshyn.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Yukalo_Datsyshyn.djvu | 39,09 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png | 550,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора