Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134

Назва: Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Бібліографічний опис: Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107.
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Журнал/збірник: Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Національний університет харчових технологій
УДК: 577.112.083
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 106-107
Початкова сторінка: 106
Кінцева сторінка: 107
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
Власник авторського права: © Національний університет харчових технологій, 2017
Тип вмісту : Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yukalo_Datsyshyn.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Yukalo_Datsyshyn.djvu39,09 kBDjVuПереглянути/відкрити
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png550,8 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора