Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134

Tytuł: Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Cytat: Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107.
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Journal/kolekcja: Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Data wydania: 2017
Data archiwizacji: 2017
Date of entry: 21-sty-2018
Wydawca: Національний університет харчових технологій
Kraj (kod): UA
Place edycja: Національний університет харчових технологій
UDC: 577.112.083
Strony: 2
Zakres stron: 106-107
Główna strona: 106
Strona końcowa: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
Właściciel praw autorskich: © Національний університет харчових технологій, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Yukalo_Datsyshyn.pdf1,27 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Yukalo_Datsyshyn.djvu39,09 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png550,8 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora