霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134

Title: Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Journal/Collection: Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Issue Date: 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-一月-2018
Publisher: Національний університет харчових технологій
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
UDC: 577.112.083
Number of pages: 2
Page range: 106-107
Start page: 106
End page: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
Copyright owner: © Національний університет харчових технологій, 2017
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Yukalo_Datsyshyn.pdf1,27 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��
Yukalo_Datsyshyn.djvu39,09 kBDjVu璉�閫�/撘��
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png550,8 kBimage/png璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�