Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134

Заглавие: Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало, В.Г. Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ: НУХТ. – 2017. – С. 106-107.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Journal/Collection: Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Дата на Публикуване: 2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 21-Яну-2018
Издател: Національний університет харчових технологій
Country (code): UA
Place of the edition/event: Національний університет харчових технологій
UDC: 577.112.083
Number of pages: 2
Page range: 106-107
Start page: 106
End page: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23134
Copyright owner: © Національний університет харчових технологій, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Yukalo_Datsyshyn.pdf1,27 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Yukalo_Datsyshyn.djvu39,09 kBDjVuИзглед/Отваряне
Yukalo_Datsyshyn__COVER.png550,8 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти