Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії : [2] Домівка зібрання

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 2 з 2
Попередній переглядДата публікаціїНазваАвтор(и)
2-гру-2016Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріямиКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна
лис-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 2 з 2