Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735| Назва: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
| Автори: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Бібліографічний опис: | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
| Дата публікації: | вер-2019 |
| Дата внесення: | 28-тра-2020 |
| Країна (код): | PL |
| Місце видання, проведення: | Влоцлавек |
| Теми: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
| Діапазон сторінок: | 99-102 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора