霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Title: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Issue Date: 九月-2019
Date of entry: 28-五月-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Keywords: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf975,86 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�