霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Title: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Issue Date: | 九月-2019 |
Date of entry: | 28-五月-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Keywords: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�