このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
タイトル: | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
著者: | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
発行日: | 9月-2019 |
Date of entry: | 28-5月-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
キーワード: | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール