このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
タイトル: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
著者: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
発行日: 9月-2019
Date of entry: 28-5月-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
キーワード: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf975,86 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール