Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Název: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Autoři: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Datum vydání: zář-2019
Date of entry: 28-kvě-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Klíčová slova: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora