Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Başlık: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Yazarlar: Карпик, Галина Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Yayın Tarihi: Eyl-2019
Date of entry: 28-May-2020
Country (code): PL
Place of the edition/event: Влоцлавек
Anahtar kelimeler: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Page range: 99-102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları