Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Título : | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів |
Autor : | Карпик, Галина Вікторівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102 |
Fecha de publicación : | sep-2019 |
Date of entry: | 28-may-2020 |
Country (code): | PL |
Place of the edition/event: | Влоцлавек |
Palabras clave : | клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність |
Page range: | 99-102 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів.pdf | 975,86 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador