Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Назва: Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Бібліографічний опис: Матеріали міжнародної науково-практичної конференція Технічні науки: історія, сучасність, майбутнє, досвід ЄС. - Влоцлавек, Республіка Польща 27–28 вересня 2019 року. - С. 99-102
Дата публікації: вер-2019
Дата внесення: 28-тра-2020
Країна (код): PL
Місце видання, проведення: Влоцлавек
Теми: клейковина, фаринограми, гідратаційна здатність
Діапазон сторінок: 99-102
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31735
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора